[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Munteanu răspunde acuzațiilor lui Serafim Urechean: „S-a aprins tocmai pentru că planul meu este foarte simplu, credibil”
3 Mai

Candidatul pentru funcția de Primar General al Capitalei din partea Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, menționează că Serafim Urechean a fost trimis de către Ilan Șor să compromită planul său de trecere a Aeroportului Internațional Chișinău în gestiunea municipală, transmite CURENTUL.

Declarația a fost făcută drept răspuns la declarațiile lui Serafim Urechean privind inițiativa lui Valeriu Munteanu în ceea ce ține de gestiunea Aeroportului.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Valeriu Munteanu a scris că planul său „a ridicat bolovanul de pe mușuroiul de termite, care au ieșit la lumină” și, astfel, din gura lui Serafim Urechean au ieșit invective la adresa sa şi a planului său, „cum că ar fi „aiureli în stacan”, „potlogari” şi altele, spunând că transferul proprietății aeroportului este imposibil”. „Furia lui Serafim Urechean, …., s-a aprins tocmai pentru că planul meu este foarte simplu, credibil şi ușor de pus în aplicare”, scrie Valeriu Munteanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților