[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Munteanu, candidat la funcția Primar General al Capitalei? Vezi ce crede ministrul despre această funcție
18 Mai

Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că ar putea candida la funcția de Primar general al Capitalei, în caz de alegeri anticipate. Totuși, demnitarul spune că, a mai fost primar și munca este migăloasă. Despre acest lucru el a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md.

Ministrul afirmă că, el este un ostaș și acolo unde va considera partidul, acolo va merge.

„Eu am mai fost primar, cunosc această muncă. Este una dintre cele mai nobile. Este o muncă extrem de complicată, în același timp frumoasă, pentru că problemele pe care le proiectează o municipalitate sunt foarte și foarte aproape de oameni. Respectiv, rezolvarea lor este mult mai interactivă și mult mai dinamică decât ceea ce se întâmplă la Guvern și Parlament. Tata spunea: încă mânzul e în iapă și nu poți să-i cumperi încă căpăstru. Eu știu foarte exact, eu am văzut foarte multă lume care jinduiesc această funcție, dar care este extrem de complicată în momentul în care nu există foarte multe premise și mulți factori care să fie adunați pentru buna reușită în acest sens”, a spus ministrul.

În perioada iunie 2007 – noiembrie 2009, Valeriu Munteanu a fost primar al satului Floreni din raionul Anenii Noi din partea Partidului Liberal.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților