[ X ]
[ X ]
[ X ]
Valeriu Munteanu a depus actele pentru a fi înregistrat în cursa pentru șefia capitalei
11 Septembrie

Uniunea Salvați Basarabia (USB) a depus astăzi la CECEM Chișinău actele necesare pentru înregistrarea lui Valeriu Munteanu în calitate de candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău și lista de candidați ai USB pentru funcția de consilieri municipali, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Valeriu Munteanu a scris că, USB are o listă cu 52 de candidați pentru CMC – 26 de femei și 26 de bărbați.

„Candidații au vârste cuprinse între 19-39 de ani, vârsta medie fiind de 30.5 ani. Pe listă sunt juriști, profesori la universitate și la liceu, ingineri, economiști, psihologi, sociologi, contabili și antreprenori. Mare majoritate sunt încadrați în câmpul muncii și sunt specialiști la locurilor lor de muncă. Pe listă sunt și 8 studenți de la 7 universități din Chișinău – USMF, USM, UTM, USEFS, ULIM, UCCM și USEM. Doar doi candidați din lista USB au candidat anterior la alegeri, ceilalți 50 sunt la prima experiență de acest gen. În lista USB sunt oameni tineri, care împărtășesc dezideratul românesc al Basarabiei, aceasta este generația Unirii, soluția USB pentru consolidarea și dezvoltarea curentului unionist. USB este singurul garant al luptei împotriva coaliției nenaturale dintre Blocul ACUM și PSRM. Înțelegerea ocultă pe care cele două entități politice Blocul ACUM (PAS și PPDA) și PSRM îl vor face la alegerile locale din Chișinău va trebui anulat de locuitorii capitalei prin votul acordat USB și respectiv lui Valeriu Munteanu, candidatului acesteia pentru primăria municipiului Chișinău”, a scris Munteanu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților