[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vadim Pistrinciuc: „PLDM se gândește la un rebranding și chiar o va face”
17 Iulie

Deputatul liberal-democrat, Vadim Pistrinciuc, afirmă că Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) se gândește la un rebranding și va pregăti documentele necesare pentru un astfel de proces. Despre aceasta deputatul a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Deputatul spune că PLDM are șanse de a reveni în viața politică.

„Partidul se gândește la un rebranding și chiar o va face. Acum sunt pregătite un șir de documente politice. Despre care veți afla la momentul potrivit. Dar, ca să revii, trebuie să pleci. PLDM nu a plecat, suntem prezenți, vocali, activi. Asta în pofida faptului că am fost expuși unor atacuri fără precedent. Vom fi prezenți și în viitor, cu idei și oameni noi, într-o formă sau alta”, a spus Vadim Pistrinciuc.

Totodată, Vadim Pistrinciuc a precizat că există platforme de discuții cu PDA și PAS pentru conlucrare.

„Nu se vorbește de construcții electorale, blocuri sau liste. Nu există astfel de discuții. Există doar o platformă de discuții a unor partide de opoziție, pe o agendă comună de contracarare a acțiunilor nedemocratice ale guvernării. Cu siguranță că o agendă politică convergență va fi și în continuare”, a precizat deputatul.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților