[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vadim Ceban, de Ziua energiticianului: Este o muncă grea, dar este plăcută conștientizarea cât de importantă este pentru întreagă societate
22 Decembrie

Președintele SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a adresat un mesaj de felicitare tuturor energeticienilor de ziua lor profesională, informează CURENTUL.

Vadim Ceban spune că profesia dată este una invizibilă, dar indispensabilă.

„Stimați colegi, dragi prieteni. Astăzi noi marcăm sărbătoarea noastră profesională Ziua energeticianului. Profesia noastră revine acelor specialități, care pe drept pot fi numite invizibile și, totodată, indispensabile. Energia electrică, gazele naturale, căldura – prezența lor în casele fiecărui om demult este considerată ceva natural și firesc în viața cotidiană. Totodată, dacă unul din serviciile respective dispare măcar pentru jumătate de oră – disconfortul o să fie evident.

Pentru îndeplinirea sarcinilor profesionale mulți din colegii noștri sacrifică timpul, familia și, deseori, sănătatea. Este o muncă grea, dar cu atât mai mult este plăcută conștientizarea cât de importantă este această pentru întreagă societate. Asigurarea securității energetice a țării nu este un fleac și noi cu toții cu demnitate facem fața acestei misiuni. Felicitări!”, se spune în mesaj.

Inapoi la arhiva noutaților