[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vacanțele de lungă durată le lasă pe mai târziu! Interpretă: „Odată ce trăim momente stresante pentru o lume întreagă, e dificil să te relaxezi”
20 Iulie

Ecaterina Cojocaru, designer vestimentar şi interpretă, lasă vacanţele de lungă durată pe mai târziu, pentru că perioada aceasta e stresantă. Despre aceasta a vorbit în cadrul proiectului CURENTUL „Vacanţa acasă”.

„Se pare că, anul acesta este unul ceva mai deosebit. Vacanțele nu vor avea aceeași intensitate și diversificare, pentru că odată ce trăim momente stresante pentru o lume întreagă e dificil să te relaxezi) Eu gândesc nu doar pentru mine, ci și pentru familia mea, oamenii din jur. Mi-ar place să evoluăm, să ne schimbăm, să creștem în aceste timp. Vacanțele de lungă durată le lăsăm pe mai târziu”, a spus ea.

Artista a declarat că, odată cu deschiderea hotarelor, ar vizita țări precum Grecia, Muntenegru, Romania, și SUA. „Rămân destinațiile mele preferate, pentru natură, climă, cultură și desigur oamenii dragi” – a spus Ecaterina.

Designera e fascinată de locurile din ţară: „Nu e o noutate că ador țara mea, și voi continua să îi duc faima pentru locurile speciale care ne-a pregătit de-a lungul anilor. Complexul Orheiul Vechi rămâne a fi preferat pentru energetică, pentru urmele Civilizației Cucuteni Tripolie, și urmele Arcobadara”.

De asemenea, Ecaterina a spus că în această perioadă „e nevoie să ne dezvoltăm, dat fiind faptul că urmărim multe schimbări la nivel global. Să începem un mod de viață sănătos, să facem mai multă mișcare, să călătorim prin țară și să iubim”.

Totodată, a recomandat cetăţenilor să viziteze – Complexul Orheiul Vechi, Costeşti Stânca şi Cetatea Soroca.

Dintre bucatele moldovenești, Ecaterina preferă plăcintele la cuptor, zeama tradițională și desertul Cușma lui Guguță.

ecaterina cojocaru3 ecaterina cojocaru2 ecaterina cojocaru1 ecaterina cojocaru

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților