[ X ]
[ X ]
[ X ]
Va merge sau nu la facultate? Cleopatra Stratan: „În viaţă ca să ai succes şi să fii fericit trebuie să ştii ce vrei, nu ce se vrea”!
1 Iunie

Interpreta Cleopatra Stratan a finalizat liceul şi urmează să susțină bacalaureatul, dar după – nu va merge la universitate, informează CURENTUL.

Artista, cu o lună în urmă, potrivit ea.md, întrebată de un urmăritor pe Instagram – «Ce facultate vrei să urmezi?», a venit cu un astfel de răspuns:

„După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp pentru că mă pot dezvolta în muzică şi fără aceste studii superioare şi că facultatea nu garantează succesul (mă refer în cazul meu)”.

Pe lângă aceasta, Cleopatra a adăugat: „Dacă voi simţi nevoia pe parcursul anilor că am nevoie de facultate, o pot face oricând…”.

„În viaţă ca să ai succes şi să fii fericit trebuie să ştii ce vrei, nu ce se vrea”, a conchis ea.

Amintim că, Cleopatra urmează să se căsătorească cu artistul român Edward Sanda.

De menţionat că, tânăra artistă a cântat melodia „Ghiță” care a făcut furori pe Internet în anul 2010, deține 6 recorduri mondiale, iar primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. A revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză într-o colaborare alături de fratele ei, Cezar Stratan, la melodia – „MAMI”. Următorul an a lansat piesa – „Te las cu inima”, care a avut şi are un mare succes.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților