[ X ]
[ X ]
[ X ]
Va face PLDM alianță cu PDM după alegerile parlamentare din 2018? Răspunsul vicepreședintelui PLDM, Alexandru Bujorean
23 Octombrie

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, crede că Partidul Democrat din Moldova (PDM) nu va face nici o coaliție cu partidele pro-europene după alegerile parlamentare din 2018. Despre aceasta liberal democratul a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Alexandru Bujorean menționează că orice tactică și mișcare a PDM este lipsită de sinceritate.

„O mișcare tactică și vicleană, ca de fapt tot ce face Partidul Democrat, dar lipsită de orice sinceritate. Și nu trebuie multe argumente în acest sens. E destul să pornești televizorul la unul din posturile afiliate PD-ului, să vezi cât de dur sunt atacate partidele pro-europene și îți faci o închipuire clară cât de mult vrea PD-ul să coalizeze cu ele.

Ce ține de poziția PLDM în acest sens, pot spune un sigur lucru: PLDM nu va face niciodată coaliție cu PD, în actualul format al Partidului Democrat. Astăzi PD este un partid care a uzurpat puterea în stat și a pătat cuvântul „democrație”. Cei care astăzi reprezintă conducerea partidului nu vor reuși să spele imaginea acestuia, iată de ce această colaborare este inacceptabilă pentru noi”, a spus Alexandru Bujorean.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților