[ X ]
[ X ]
[ X ]
USB cere Maiei Sandu să se implice în problema eliminării tarifelor de roaming pentru R. Moldova și România
21 August

Uniunea Salvați Basarabia (USB) cere în mod public Prim-ministrului Maia Sandu să se implice personal în problema eliminării tarifelor de roaming între R. Moldova și România, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul USB, Valeriu Munteanu, a declarat că problema eliminării tarifelor de roaming între cele două țări este la noi, nu la români.

„USB este gata să vină cu expertiza necesară în acest domeniu și vom demonstra că problema poate fi rezolvată în curtea noastră și în termen scurt. Nu putem admite ca între R. Moldova și România să existe aceste tarife scumpe de roaming de dragul intereselor înguste”, a punctat Valeriu Munteanu.

Totodată, referindu-se la videoconferința de ieri susținută de ministrul de Externe, Nicu Popescu, și ministrul Economiei, Vadim Brînzan, cu autoritățile de la București pe marginea acestui subiect, Valeriu Munteanu a declarat că implicarea ministrului de Externe în acest caz demonstrează că problema e una politică, nu economică sau de alt gen.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților