[ X ]
[ X ]
[ X ]
USB a dat start desemnării candidaților pentru alegerile locale. Cine e primul potențial candidat
20 August

Uniunea Salvați Basarabia (USB) a dat start desemnării candidaților pentru alegerile locale din 20 octombrie curent. Despre aceasta a anunțat liderul formațiunii, Valeriu Munteanu, informează CURENTUL.

„Pentru raionul Florești am încredințat această misiune domnului vicepreședinte al raionului Florești Vladimir Gutium și domnului Sergiu Gulii, care va candida din partea USB pentru primăria orașului Florești. Urmează desemnarea candidaților USB pentru primăriile și consiliile locale din raionul Florești”, a comunicat Munteanu.

Totodată, Munteanu se arată sigur că „echipa USB Florești, formată din unioniști convinși va participa productiv la alegerile locale, explicând oamenilor din teritoriu că Unirea Basarabiei cu România este unica soluție rămasă pentru oamenii noștri, dar și pentru satele și orașele noastre răvășite de sărăcie și exodul populației”.

„Dezvoltarea dinamică a satelor și orașelor din România, este un argument foarte convingător pentru actualii și viitorii aleși locali din RM, care înțeleg mai bine decât (unii) liderii politici de la Chișinău, că Unirea nu este una din soluții pentru RM, ci este unica soluție pe care o mai au românii basarabeni”, a precizat el.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților