[ X ]
[ X ]
[ X ]
Usatîi – la CEC, cere excluderea lui Dodon din cursa pentru șefia statului
12 Noiembrie

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) o cerere de excludere a lui Igor Dodon din alegerile prezidențiale, informează CURENTUL.

„Sunt temeiuri clare că a fost violată legislația Republicii Moldova. Începând cu anul 2014, noi am fost atacați de mai multe ori cu privire la unele presupuse ilegalități. În comparație cu alții, noi nu am încălcat niciodată legea, am avut tot timpul actele perfecte”, a declarat Renato Usatîi.

„Astăzi vom fi martori dacă putem avea încredere în Comisia Electorală Centrală sau nu. Noi până acum nu am avut nicio situație de conflict ceea ce ține de CEC, dar asta nu înseamnă că este permis pentru alții să încalce legea”, a menționat el.

Totodată, Usatîi a afirmat că toți cetățenii Republici Moldova, atât cei de acasă, cât și cei din diasporă, vor fi martori la un proces prin care se va demonstra dacă există democrație în Republica Moldova sau există doar la nivel de declarații și pe hârtie, așa cum a fost în toți anii de până acum.

Cristina Jicol

Inapoi la arhiva noutaților