[ X ]
[ X ]
[ X ]
Unul a demisionat, altul – ales! Raionul Sângerei are conducere nouă
4 Aprilie

Consilierul raional din Sângerei, Tudor Tutunaru, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a anunțat despre demisia președintelui raionului Sângerei și propunerea, la scurt timp, a unei noi candidaturi, informează CURENTUL.

„După Ialoveni și Criuleni Raionul Sângerei are un nou Președinte. Astăzi, Președintele Raionului Sângerei, Vasili Marandiuc și-a dat demisia argumentând ca are probleme de sănătate și personale”, a scris Tutunaru.

În același timp, el a anunțat despre investirea unei noi conduceri. „La propunerea a 12 consilieri fără argumentare cărora nu s-a dat numele de ce anume această persoană este înaintată, a fost desemnat Grigore Corcodel, băștinaș din s. Codru r-ul Telenești. Are 38 de ani, are studii juridice, a activat la ÎS,,REGISTRU” șef-adjunct, actual e șef la Centrul multifuncțional din Telenești, căsătorit. Gestionează și Î.A. ,,Cozeștenii” din s. Cozești”, a declarat el.

Totodată, el a comunicat și alte detalii cu privire la candidat. „În r-nul Telenești a fost consilier local în s. Mândrești și consilier raional pe listele Partidului Democrat, vicepreședinte a Organizației Teritoriale PDM. De altfel, după atâta activitate în PDM pe 31 martie 2019 Grigore Corcodel și-a ,,depus mandatul” de membru de partid. Toți cei 28 de Consilieri prezenți din 33 au votat UNANIM. Putem să concluzionăm că Partidul Democrat își consolidează puterea prin exponenții săi pe care îi consideră mai puternici și devotați, eliberându-i pe cei ce după părerea lor nu au făcut față în Alegerile Parlamentare și se pregătesc de Alegerile Locale sau anticipate concomitent”, a conchis consilierul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților