[ X ]
[ X ]
[ X ]
Unitățile de transport ale unui agent economic și unei fabrici de mobilă – verificate de polițiști. Au fost aplicate amenzi
7 August

Angajații Inspectoratului Auto de Stat al Direcției de Poliție a mun. Chișinău au supus verificării unitățile de transport la un agent economic care se ocupă cu transportarea produselor alimentare și automobilele unei fabrici de mobilă, în vederea evaluării stării tehnice, transmite CURENTUL.

Scopul acțiunilor întreprinse de polițiști este de a responsabiliza șoferii și administratorii să respecte regulile de exploatare a unităților de transport.

În acest context, au fost verificate 22 de unități de transport, unde forțele de ordine au depistat mai multe încălcări cum ar fi: defecte în sistemul de iluminare, lipsa echipamentului necesar, amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii.

Astfel, au fost întocmite 9 procese verbale cu aplicarea amenzilor de până la 700 lei.

La trei unități de transport, în urma încălcărilor depistate, le-a fost interzisă ieșirea la traseu cu ridicarea plăcuțelor de înmatriculare, iar o persoană responsabilă de starea tehnică a unităților de transport s-a ales cu o amendă în mărime de 3 000 lei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților