[ X ]
[ X ]
[ X ]
Unitățile de transport ale ÎM de gestionare a fondului locativ supuse verificărilor. Șoferii s-au ales cu amenzi
14 Octombrie

Angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au efectuat verificări la Întreprinderea municipală de gestionare a fondului locativ din mun. Chișinău, în vederea evaluării stării tehnice a unităților de transport, transmite CURENTUL.

Verificării au fost supuse 20 unităţi de transport. Scopul acţiunilor întreprinse de către poliţişti este de a responsabiliza şoferii şi administratorii să respecte regulile de exploatare a unităţilor de transport.

În urma verificărilor poliţiştii au depistat încălcări a legislaţiei admise de către şoferi, cum ar fi defecte în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, numerele de înmatriculare nu corespund standartelor (indiscifrabile), nu sunt dotate cu echipamentul necesar (trusă medicală, stingător), parbrize fisurate, astfel fiind întocmite 5 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 150 lei la 600 lei, administratorilor le-au fost înmânate prescripții pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților