[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un zâmbet de fericire în ajunul sărbătorilor de Paști. CCRM alături de copiii școlii-internat auxiliare din municipiul Bălți
6 Aprilie

Tradițional, în ajunul sfintelor sărbători de Paști, Curtea de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) a vizitat copiii școlii-internat din mun. Bălți. În acest context, angajații CCRM au oferit cadouri elevilor școlii-internat din mun. Bălți, transmite CURENTUL.

Sfintele sărbători au oferit dintotdeauna oamenilor prilejul de a fi mai buni, mai generoși și mai uniți în organizarea acțiunilor de binefacere, în special pentru copiii care au nevoie de dragoste, atenție și căldură sufletească.

Cu acest prilej, angajații CCRM, au transmis sincere felicitări, urări de sănătate, pace în suflet, credință, armonie, speranță, înțelepciune și doar bucurii din partea Conducerii Curții de Conturi și a întregului colectiv.

Din partea colectivului Curții de Conturi elevii au primit produse de igienă personală, dulciuri și simboluri tradiționale de Paști – cozonaci dulci. Darurile au fost procurate din contribuțiile financiare făcute de angajații Curții de Conturi. Elevii au fost mulțumiți și recunoscători pentru cadourile primite.

Menționăm că, Curtea de Conturi susține de-a lungul anilor activitatea acestei instituții, contribuind la completarea bazei tehnico-materiale, îmbunătățirii procesului de studii și condițiilor de trai ale copiilor ce studiază aici.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților