[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un tânăr riscă 10 ani de închisoare pentru atac tâlhăresc asupra unui taximetrist
9 Martie

Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a unui locuitor al raionului Cahul de comiterea unui atac tâlhăresc asupra unui taximetrist din capitală, transmite CURENTUL.

Potrivit Procuraturii municipiului Chişinău, Oficiul Botanica, în noaptea de 10 decembrie 2016, inculpatul a urcat într-un taxi în sect. Ciocana, solicitând şoferului să-l transporte în sect. Botanica. Ajungând pe str. Burebista, inculpatul, având în mână un cuţit, l-a pus în regiunea gâtului şi ameninţându-l cu aplicarea violenţei periculoase pentru viaţă i-a cerut taximetristului toţi banii. Primind refuzul acestuia, inculpatul l-a lovit cu cuţitul în regiunea gâtului și l-a impus să coboare din automobil, deplasându-se cu taxiul într-o direcţie necunoscută, revenind însă ulterior în scurt timp la locul faptei, unde a abandonat automobilul.

Inculpatul, în vârstă de 22 de ani, se află în arest, iar dacă va fi recunoscut vinovat de cele incriminate, el riscă până la 10 ani de închisoare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților