[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un tânăr locuitor al raionului Ceadâr-Lunga a fost reținut pentru tâlhărie!
7 August

Un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ceadâr-Lunga, a fost reținut, fiind suspectat de tâlhărie. La moment, suspectul este arestat pentru 30 de zile, informează CURENTUL.

Reținerea a avut loc la 26 iulie 2017, după ce în cadrul  Inspectoratului de poliție Ceadâr – Lunga a parvenit o sesizare din partea unui proprietar al unui magazin alimentar. Acesta, a povestit polițiștilor precum că în seara zilei de 23 iulie curent, o persoană necunoscută, deghizată și înarmată cu un pistol de model neidentificat a pătruns în magazinul alimentar, unde a amenințat cu pistolul vânzătoarea și a solicitat mijloacele financiare.

Vânzătoarea a refuzat să transmită banii, solicitând ajutor prin intermediul telefonului mobil, ulterior, suspectul a fugit de la locul comiterii infracțiunii, nefinisând acțiunile sale criminale.

În urma investigațiilor efectuate de către ofițerii Direcției „Sud” a Inspectoratului Național de Investigații de comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție din Ceadâr-Lunga și DP a UTA Găgăuzia, sub conducerea procuraturii raionului Ceadâr – Lunga, au identificat și reținut autorul infracțiunii.

Suspectul, s-a dovedit a fi un locuitor a raionului Ceadâr – Lunga  neangajat în câmpul muncii. Acesta își recunoaște vina.

Urmare a perchezițiilor efectuate, a fost depistată o armă și hainele cu care a fost îmbracat suspectul în timpul infracțiunii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală conform prevederilor art. 188 alin. 2 Cod penal  ”Tâlharia”. Dacă tânărul va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de la 8 la 10 ani privațiune de libertate.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților