[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un șofer este cercetat penal pentru folosirea permisului de conducere falsificat! Fapta ilegală a fost deconspirată la frontieră
29 Iulie
Un cetățean moldovean este cercetat penal pentru folosirea permisului de conducere falsificat. Fapta ilegală a șoferului de 27 de ani a fost deconspirată la sfârșitul săptămânii trecute, de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Tudora, informează CURENTUL.
Astfel că, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat la controlul de frontieră un automobil de model Fiat Croma, înmatriculat în Bulgaria. În timpul verificării minuțioase a documentelor prezentate de către conducătorul auto, un locuitor al orașului Bender, polițiștii de frontieră au observat mai multe elemente de contrafacere a permisului de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile competente ale Federației Ruse. Audiat, tânărul moldovean a declarat că a frecventat cursurile auto, însă a ezitat să spună cum a obținut permisul. La fel, a precizat că acest document l-a folosit în Rusia, unde lucra ca șofer de camion.
În aceste condiții, documentul falsificat a fost ridicat și transmis către expertiza tehnico-judiciară, iar cetățeanul și-a continuat călătoria, doar că în calitate de pasager. Polițiștii de frontieră din Direcția regională EST continuă cercetările pe faptul săvârșirii infracțiunii de fals în actele oficiale.
Cristina Pendea
Inapoi la arhiva noutaților