[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un șofer a fost reținut de INP după ce ar fi amenințat cu arma un alt conducător auto
19 Octombrie

Un șofer a fost reținut de către inspectorii Inspectoratului Național de Patrulare (INP) fiind acuzat că a amenințat cu arma un alt conducător auto, transmite CURENTUL.

Evenimentul a avut loc astăzi dimineața, în jurul orei 08:40 pe strada Uzinelor din municipiul Chișinău, în intersecția Calea Basarabiei – Ismail. Mai exact, șoferul unui automobil de model „Dacia” de 35 de ani, locuitor al capitalei, indignat că un alt conducător auto de 22 de ani, nu ia permis să încalce RCR, a scos o armă și la amenințat.

Acesta imediat a apelat la poliție, iar echipajul de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier în intersecția respectivă a intervenit și a reținut șoferul. În urma controlului autoturismului, inspectorii de patrulare au depistat pistolul, deținut legal cu care a fost amenințat celălalt șofer.

Arma implicată în conflict a fost ridicată și păstrată în IP Ciocana până la primirea unei decizii definitive, iar suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Politie, care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților