[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un recidivist deosebit de periculos a fost reţinut de poliţiştii sectorului Râşcani
28 Iulie

Poliţiştii sectorului Râşcani ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au înregistrat informaţia precum că de pe strada Albişoara a fost preluat de către medici, un bărbat în vârstă de 53 ani, cu plagă penetrantă aplicată în regiunea inimii. Respectiv, au fost iniţiate acţiuni speciale de investigaţii pentru a stabili toate circumstanţele în care a avut loc incidentul, informează CURENTUL.

Conform datelor constatate preliminar, victima s-a dovedit a fi fără loc permanent de trai şi periodic înnopta la o construcţie nefinisată de pe strada Albişoara. Astfel, în seara incidentului, ar fi servit băuturi alcoolice cu alţi doi bărbaţi, iscându-se ulterior un conflict între ei. Respectiv, unul dintre agresori ar fi scos un cuţit de buzunar şi i-ar fi aplicat victimei o lovitură în regiunea toracelui, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Individul a fost reţinut a doua zi după incident, fiind încătuşat pe o stradă din Capitală, în timp ce ar fi intenţionat să fugă în regiunea transnistreană, de unde este originar. El are o vârstă de  60 ani, anterior judecat pentru crime grave, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolator.

Preliminar, bănuitul şi-ar fi recunoscut acţiunile criminale şi este cercetat penal pentru tentativă de omor. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților