[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un pretendent la funcția de Președinte vrea „interzicerea la putere a tuturor celor care au fost la guvernare în ultimii 20 de ani”
16 Septembrie

Candidatul Partidului Oamenilor Muncii (POM) la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Serghei Toma a prezentat, astăzi, o parte din programul său, informează CURENTUL.

„Ce fac eu dacă ajung la Președinție?! Dar, vom ajunge acolo împreună. De asta am venit să vă cer sprijinul. Ca garant al Constituției, Președinte țării trebuie să declare război la acești oameni corupți și infectați. Pandemia este la maxim, nu vorbesc de gripa de COVID-19, dar de conducerea țării, parlamentari și toți funcționarii care sunt sub ei. Noi nu mai putem să trăim în așa țară cu haos, unde pensionarii sunt săraci, chiar dacă au muncit o viață în agricultură. Este bătaie de joc împotriva poporului. Noi nu mai putem să așteptăm. Cu sprijinul poporului, eu pot să fac ceva. Fără voința voastră nu pot face nimic. Voi trebuie să vă treziți și să înțelegeți un singur lucru, noi trebuie să dăm toți guvernații jos. Trebuie să fim uniți. Nu mai putem să le permitem să vină guvernanți infectați de boala corupției”, a spus Toma, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Serghei Toma a spus că, dacă ajunge Președinte, va organiza un referendum. „O să facem consultarea cu poporul. Va fi un referendum unde să votăm pentru interzicerea la putere a tuturor celor care au fost la guvernare în ultimii 20 de ani, că ei sunt infectați de corupție. Nu mai putem să așteptăm, trebuie să ne ridicăm și să spunem „nu” – guvernanților pe care-i avem. Eu știu că vă dau cadouri, dar voi nu vă gândiți de unde sunt banii aceștia, voi îi ajutați să vină la putere. Să nu dați voturile pentru oamenii corupți. Primiți cadourile, dar nu-i votați”, a adăugat Toma.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților