[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un patruped al Poliției de Frontieră – actor! Câinele va juca într-o piesă de teatru
13 Septembrie

Patrupedul Poliției de Frontieră Laky, bun nu doar la „prins infractori”, dar și la teatru. Cu dublă meserie, week-end-ul precedent, Belgianul Malinois a jucat în piesa de teatru al lui Georg Buchner „Woyzeck”, o piesă Germană care și-a făcut apariția, în premieră, pe scena teatrului din Republica Moldova.

Cu prestațiile sale spectaculoase a atras mii de priviri câinele Poliției de Frontieră Laky, având un rol impunător în acest spectacol. Șarmul, iscusința și prezența scenică au surprins în mod neașteptat spectatorii, meritând toată admirația pe parcursul piesei, jucate ca un adevărat actor.

Piesa va fi jucată și în acest week-end, în cadrul unui turneu în România, organizat cu ocazia Festivalului Internațional Multicultural de Teatru „TRANSIT FEST”, în care patrupedul Laky, asistat de specialistul principal al Centrului chinologic al IGPF, Ghenadie Rotaru, își va continua prestația sa, demonstrându-și talentul său și încântând cu abilitățile sale teatrale și publicul din afara țării.

Echipele canine din cadrul Poliției de Frontieră s-au bucurat dintotdeauna de apreciere, acest fapt datorându-se, fără îndoială, atenției sporite a instructorilor chinologi asupra pregătirii perseverente a câinilor și dresajului bine organizat.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților