[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un pasaj subteran din capitală ar putea fi redenumit, la cererea fanilor: Aici Cătălin Caragea și-a exersat vocea, timp de mai mulți ani!
3 Septembrie

Fanii solistului trupei 7Klase, Cătălin Caragea, cer redenumirea pasajului subteran din preajma centrului comercial Shopping „MallDova” în cinstea sa. De altfel, de câteva luni a fost lansată o petiţie în acest sens, informează CURENTUL.

„Pasajul subteran de pe Viaduct a constituit punctul de lansare şi locul în care Cătălin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acesteia. Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu lui Cătălin, noi – fanii şi prietenii lui – venim cu inţiativa de a denumi subterana din preajma centrului comercial Shopping „MallDova” în cinstea lui „Cătălin CARAGEA”” – se spune în petiţie.

De asemenea, în petiţie se mai menţionează: „vom depune eforturi pentru a amenaja această subterană cu pozele artistului în mozaic foto, a decora treptele cu plăci de teracotă sub forma de clape de pian, a instaura un monument în locul în care cânta şi a dota subterana cu boxe muzicale, în care să răsune piesele interpretate de Cătălin. Adiţional, dorim să fie montate bănci/scaune, iar tinerele talente şi oamenii care se simt singuri să se poată întâlni şi exersa/comunica” Totodată, acest proiect are trei aspecte: “crearea unei galerii comemorative pentru Cătălin-pentru a-i aprecia talentul, promovarea tinerelor talente iș prevenirea suicidului în rândul adolescenților și tinerilor”.

Precizăm că, petiţia a adunat 6094 de semnături.

Amintim că, Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase, s-a stins din viață în martie 2020. De menţionat că, pasajul subteran de la Spitalul Municipal Nr. 1 din capitală, a fost renovat recent.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților