[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou șef la Direcția educație sec. Ciocana al Capitalei. Codreanu: „Sistemul Primăriei suferă de o invazie de ploșnițe”
10 Aprilie

Direcția educație din sectorul Ciocana va avea un nou șef în câteva zile. Anunțul a afost făcut de primarul general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu pe o rețea de socializare, transmite CURENTUL.

Ruslan Codreanu a menționat că bugetul pentru alimentația copiilor a fost mărit și că „este timpul de a schimba abordarea”.

„Bugetul pentru alimentația copiilor a fost mărit și personal am lobat acest lucru inclusiv la Guvern, nu pentru ca șefuleții să cumpere produse olandeze.

Tot repet despre transparență, despre importanța educației, despre comunicare, despre deschiderea Primăriei, despre colaboare cu societatea civilă, despre faptul că noi suntem aici în serviciul cetățenilor. Doar că aparent unii angajați nu înțeleg limba română, deși în fișa de post li se cere acest lucru.

Este timpul de a schimba abordarea. Urmează și alte disponibilizări. Îmi doresc să avem o ”listă neagră” a angajaților, care fiind dați afară dintr-o funcție să nu migreze repejor pe alt scăunel fără niciun stres sau mustrare de conștiință.

Sistemul Primăriei suferă de o invazie de ploșnițe. Încerci să lupți și să scapi de ele, vrei să le alungi din casă, trimițându-le în habitatul lor natural, unde să nu deranjeze pe nimeni”, scrie Ruslan Codreanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților