[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou protest din partea transportatorilor auto! Nu sunt mulțumiți de modul de soluționare a cererii de mărire a tarifului
4 Octombrie

Transportatorii auto vor protesta din nou pe 9 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale pentru a-și exprima dezacordul cu modul de soluționare a cererii de ajustare a tarifului la transportul rutier de pasageri de către Ministerul Economiei și Infrastructurii, transmite CURENTUL.

Potrivit Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) la protest vor participa în jur de 200 de șoferi de autobuze aflați la volan.

Protestatarii se vor aduna în fața clădirii Guvernului începând cu ora 10:30.

Printr-o notificare transmisă Primăriei municipiului Chișinău, Președintele Consiliului APOTA, Oleg Alexa, a cerut asigurarea prezenței agenților de circulație pentru a facilita parcarea organizată a unităților de transport în PMAN și a colaboratorilor poliției pentru a asigura ordina publică pe parcursul întrunirii.

Amintim că transportatorii auto au protestat pe 12 septembrie curent în PMAN în frunte cu Președintele APOTA, Oleg Alexa, unde au solicitat Ministerului Economiei majorarea tarifelor la biletele pentru transportul interurban, dar fără rezultat. Transportatorii auto cer mărirea tarifului pentru transportul pasagerilor până la 5 lei.

Mihaela Grosu

256f75afb131426d6cc56ca7fd4c588b

Inapoi la arhiva noutaților