[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou proiect lansat de Chiril Lucinschi: Am investit multă muncă și sentimente frumoase
14 Aprilie

Chiril Lucinschi, președinte al Fundației „Europa Liberă – Moldova”, fost deputat, a anunțat despre lansarea unui nou proiect – New Media Platform, informează CURENTUL.

„Demult nu am avut așa emoții plăcute. Împreună cu echipa New Media Platform am decis ca ziua de astăzi să fie ziua de naștere a proiectului nostru. De ce anume astăzi?! Acum 60 de ani omenirea a ajuns în cosmos, un spațiu enigmatic, ireal de frumos și provocator. Chiar și azi, după atâția ani, spațiul cosmic rămâne la fel de misterios și, în același timp, un spațiu care nu lasă pe nimeni indiferent, un spațiu care ne face să credem în noua epocă a dezvoltării omenirii”, a anunțat el, la 12 aprilie curent, pe Facebook.

Lucinschi a spus că a investit multă muncă și sentimente frumoase „în platforma care este racheta lansată în cosmosul mediatic”. „Și sperăm, în scurt timp, să devină pentru toți un simbol al libertății, creativității și al sentimentului comunitar. New Media Platform nu este o televiziune. Este mai mult decât televiziune. Ne vom axa pe trei piloni: tehnică, creativitate și promovare. Noi vom dezvolta content video și foto în online. Tendințele arată că fiecare pagină personală pe rețelele de socializare reprezintă o media proprie. Comunicăm prin intermediul postărilor, stores-uri, podcasturi, vloguri ș.a. Iar noi ne propunem să ajutăm ca acest content să fie mai calitativ și diversificat”, a conchis fostul deputat.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților