[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou post TV se lansează în Moldova. Va fi axat pe un subiect extrem de sensibil!
29 August

Republica Moldova se va îmbogăți în această toamnă cu încă un post de televiziune. Este vorba de Eco TV Moldova, care va fi specializat pe subiecte ecologice, excluzând complet domeniul politic, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, unul dintre directorii postului Eco TV Moldova, Oleg Dașevschii, ne-a oferit mai multe detalii.

„Ne pregătim pentru lansarea oficială, acum suntem la partea tehnică. Sperăm la sfârșitul lunii octombrie, anul curent să-l lansăm. Va fi un post TV  bazat pe subiecte cum ar fi: ecologie, cultură artă, medicină, stil de viaţă sănătos, tineret, turism, sport, total excluzând politicul. Vor fi si noutăți cu tematicile enumerate mai sus, emisiuni de tip talk show și interviuri”, ne-a spus el.

Echipa va fi formată  din maximum 16 membri, dintre care doi sunt directori: Oleg Dașevschii și Anatoli Zalevschi.

„Noi avem multe candidaturi, dar echipa cu tot cu directorii, va fi constituită de aproximativ 16 membri. Investitorii sunt din Moldova, nu va fi ca celelalte TV, va fi un canal în Youtube și sait. Se va difuza în două limbi: rusă și română”, a precizat reponsabilul.

Întrebat  ce suma aproximativ este investită în noul post TV, Oleg Dașevschii  ne-a răspuns că destul de bună, fără a ne oferi însă detalii concrete.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților