[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou partid – Partidul Politic „Oamenii Muncii”
17 Septembrie

Partidul politic pentru Unirea Moldovei (PpUM) și-a schimbat denumirea. Despre aceasta a fost anunțat, astăzi, în cadrul ședinței Comisiei Electorale Centrale (CEC), informează CURENTUL.

Președintele CEC, Dorin Cimil, a anunțat că, partidul s-a redenumit în Partidul Politic „Oamenii Muncii”.

În context, CEC a hotărât modificarea anexei cu privire la lista partidelor și altor organizații social-politice cu dreptul de a participa la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019 în unele circumscripții electorale uninominale.

Totodată, în ședința de astăzi, CEC l-a confirmat pe Gheorghe Bunescu în calitate de reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și pe Ana Ghilețchi – persoană responsabilă de finanţe (trezorierul) din partea Partidului Popular European din Moldova, pentru perioada campaniei electorale a alegerilor locale generale din data de 20 octombrie 2019.

De asemenea, a confirmat-o pe Daniela Pâslaru – drept persoană responsabilă de finanţe (trezorierul) din partea Blocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS”, pentru perioada campaniei electorale a alegerilor parlamentare noi și a alegerilor locale generale din data de 20 octombrie 2019.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților