[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou film, de la producătorii ”Carbon”, va fi lansat în curând pe marele ecrane!
8 Mai

Echipa de producție a filmului ”Carbon” anunță lansarea unui nou lungmetraj în regia lui Anatol Durbală. Astăzi, 8 mai, a fost prezentat trailer-ul filmului ”Varvara”. Scenariul cuprinde istoria lui Sașa, un instalator care își face meseria cinstit și refuză să trăiască după regulile unei societăți infectate de corupție. Nașterea prematură a fiicei care suferă de o anomalie de dezvoltare, îl provoacă să se confrunte cu dublele standarde ale unei lumi decăzute.

 Lansarea oficială este preconizată pentru luna iunie 2023, iar autorii ne îndeamnă să urmărim pagina filmului pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Regizorul Anatol Durbală spune că filmul vine să dea mai multe întrebări decât răspunsuri. Tema sistemului, religiei, societății, luptei și familiei, sunt doar câteva din acele retorici care pot fi citite printre rânduri.

”Mi-am propus să fac un film despre cum poți să câștigi, chiar dacă aparent ești în pierdere. E o istorie despre un om mic, care este presat de circumstanțe să calce peste cumsecădenia sa. Varvara nu este despre bine și rău, ci despre cât de tare ne-am îndepărtat noi oamenii de ceea ce ne definește ca atare.”, a menționat regizorul.

Din distribuție fac parte actorii Tudor Țurcan, Olga Anghelici, Igor Caras, Constantin Haret, Sergiu Voloc și alții. Filmările au durat 42 de zile și au avut loc în perioada 2021-2022.

 

3 6 2 1

 

 

 

 

 

 

 

Inapoi la arhiva noutaților