[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un nou director și doi vicedirectori la Piața Centrală
24 Iunie

Viorel Braga este noul șef al Î.M. „Piața Centrală”. Acesta a fost prezentat astăzi, de către Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, după ce vineri a fost demisă anterioara conducerea, informează CURENTUL.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, Viorel Braga este noul director interimar al Î.M. „Piața Centrală”. Acesta este jurist de profesie și vine din mediul de afaceri (alimentație publică).

Primarul General interimar i-a propus în calitate de vicedirectori ai întreprinderii pe Vladislav Nicolaescu și Ion Romanenco, însă decizia finală asupra adjuncților săi va fi luată de către Viorel Braga.

Ruslan Codreanu a specificat că toate cele 3 persoane propuse pentru a administra Piața Centrală sunt din afara politicului sau a structurilor municipale. „Pentru mine conta să fie un terț. Să nu fie persoane din cadrul Primăriei sau din cadrul Pieței. Iar rezultatele și acțiunile vor veni de la sine”, a spus Primarul interimar, Codreanu.

De menționat că, Viorel Braga este director interimar al Întreprinderii și va activa în funcție până la organizarea unui concurs de către de către Consiliului municipal Chișinău.

Amintim că, Ruslan Codreanu a demis vineri conducerea Î.M. „Piața Centrală”, din cauza acuzațiilor de corupție față de administrația întreprinderii, din partea comercianților și agenților economici care activează pe teritoriul pieței. În același timp, de luni este inițiată o misiune de audit pentru evaluarea activității economico-financiare a Î.M. „Piața Centrală”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților