[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un necunoscut a furat produse alimentare dintr-un magazin. Patrupedul Poliției de Frontieră a găsit hoțul
30 Iunie

Polițiștii de frontieră au intervenit în această dimineață împreună cu câinele de serviciu Ghera pentru a identifica locul aflării a unei persoane, care ar fi sustras mărfuri în valoare de aproximativ 20 mii lei. Făptașul a fost găsit la scurt timp într-o casă părăsită, transmite CURENTUL.

În dimineața zilei de astăzi, în adresa Direcției regionale Vest a parvenit o solicitare din partea angajaților Inspectoratului de Poliție Nisporeni pentru a oferi suport în descoperirea unui furt din satul Bursuc. Ilegalitatea a fost consemnată după ce un necunoscut a sustras pe parcursul nopții produse alimentare din magazinul localității. Despăgubirea a fost evaluată la aproximativ 20 mii lei.

În cadrul cercetărilor a participat echipa chinologică împreună cu patrupeda Ghera din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Mare, care din start a luat urma infractorului. În scurt timp acesta a fost depistat într-o casă părăsită de la marginea satului.

Cazul este documentat în continuare de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Nisporeni.

De menționat că patrupeda Ghera activează în Poliția de Frontieră din anul 2017, perioadă în care a înregistrat mai multe rezultate frumoase.

Cristina Pendea

11111 12111 Ghera

Inapoi la arhiva noutaților