[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un magazin „Franzeluța” din capitală a fost redeschis
22 Aprilie

Ieri a fost redeschis magazinul specializat „Franzeluța”, Nr.43, din incinta Centrului Comercial “Союз”, str. A.Russo, sectorul Râșcani al capitalei, informează CURENTUL.

„După o pauză mai îndelungată, timp în care s-au întreprins lucrări de reparație, îți aducem, din nou, produsele mult îndrăgite mai aproape de casa ta!

Încă de la primele ore de la deschidere, consumatorii produselor Franzeluța ne-au vizitat și au împărtășit bucuria redeschiderii acestui punct de comercializare, împreună cu noi. Potrivit lor, evenimentul a fost unul cu adevărat așteptat, întrucât sortimentul produselor oferite de Franzeluța este unul foarte variat (produse de panificație, de cofetărie, patiserie, covrigărie și paste făinoase)” – au anunțat reprezentanții întreprinderii.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, a avut loc și o promoție tentantă: la cumpărătura unică mai mare de 50 lei – un cadou garantat.

„Susține producătorul autohton, noi îți oferim cele mai avantajoase prețuri! Te așteptăm zilnic între orele 09:00 – 21:00, buticul nr. 20” – mai spun cei de la „Franzeluța”.

Cristina Pendea

fr fr2 fr4 franz

Inapoi la arhiva noutaților