[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un lot de echipamente de protecție a fost oferit pentru ANSA
17 Aprilie

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) beneficiază de un lot de echipamente de protecție oferit de Asociația Investitorilor din România (AIR), transmite CURENTUL.

Astăzi a fost semnat un acord de donație dintre ANSA și AIR ce prevede transmiterea unui lot de echipamente de protecție necesare inspectorilor ANSA, în special celor de la punctele de trecere a frontierei: 2000 de măști sanitare de unică folosință, 50 de viziere și 50 de combinezoane de protecție.

Vladislav Cotici, Directorul General ANSA, a ținut să mulțumească pentru gestul onorabil și intenția de a contribui la protejarea angajaților ANSA și combaterea răspândirii infecției COVID-19. „Este un gest binevenit și apreciem grija colaboratorilor AIR care se gândesc la personalul aflat în prima linie de la frontieră, unde se află și colaboratorii noștri. ANSA bineînțeles a asigurat cu un număr necesar toate posturile de inspecție la frontieră și Direcțiile Teritoriale cu echipamentele necesare – manuși, măști, combinezoane de protecție, precum și cu substanțe dezinfectante. Ținând cont că starea epidemiologică poate evolua imprevizibil, este necesar ca inspectorii ANSA să rămână protejați în continuare, de aceea această donație este foarte importantă și ne va fi de un real folos”, a declarat Veaceslav Cotici.

„Ne-am propus să protejăm personalul aflat în prima linie de la frontieră, atât colaboratorii ANSA, cât și cei de la poliția de frontieră și serviciul vamal, iar acest lot este doar o parte din ajutorul oferit în acest sens”, a spus Președintelui executiv AIR, Dan Nuțiu.

Menționăm că donația a fost oferită din fondurile colectate de Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova în cadrul campaniei de luptă împotriva răspândirii coronavirusului „Protejăm Viața!”

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților