[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un local cu o istorie de peste 20 de ani s-a redeschis în sectorul Buiucani al capitalei!
7 Iulie

Chateau Grill & Pub, un local cu 20 de istorie din sectorul Buiucani al capitalei, și-a redeschis ușile, începând cu luna curentă.

Noua locației are 3 săli și o terasă modernă. Aici, vor putea să-și petreacă timpul armonios inclusiv familiile cu copii, pentru că Chateau Grill & Pub deține sala Family, unde nu se fumează.

Administratorul localului, Ghenadie Manole, spune că meniul pub-ului este conceput în așa fel ca orice oaspete să fie mulțumit, iar bucătarii, profesioniști de cel mai înalt nivel, gătesc de la gusturi la bere, pînă la cele mai sofisticate bucate, demne de restaurante de 5 stele.

Un loc aparte la bucatarie il are Josper-ul – un cuptor spaniel pe lemne unde se gatesc toate bucatele la gratar. „La Chateau Grill & Pub amatorii de bere au ocazia să savureze bere autentica, adusă direct de la producătorii cehi, belgieni și germani, iar cei care preferă vinurile – au o alegere extrem de mare în acest sens”, a precizat el.

La fel, aici sunt respectate toate normele sanitare, iar la intrare oaspeților li se efectuiaza termometria.

„Este foarte important ca cei care ne calcă pragul să găsească aici nu doar bucate și băuturi de calitate, dar și siguranță și o atmosferă de nota zece. Echipa noastră depune toate eforturile în acest sens”, a precizat Manole.

Chateau Grill & Pub se află str. Nicolae Costin 67/1.

Infoline: 069 94 08 08.

Inapoi la arhiva noutaților