[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un lider de partid aruncă bomba: Alegerile nu vor avea loc în februarie 2019
13 Septembrie

Președintele Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, susține că alegerile parlamentare nu vor avea loc în februarie 2019, așa cum a fost stabilit, ci – cu două luni mai devreme. Despre aceasta el a vorbit într-un live pe o rețea de socializare, informează CURENTUL.

Renato Usatîi a declarat că o decizie finală de modificare a dății alegerilor încă nu a fost luată, dar e 90% probabilitatea că va fi modificată.

„Pot să vă spun, că alegerile despre care atât de mult se discută, de fapt, încă nu este o decizie finală, însă alegerile în februarie nu vor avea loc 90%, ci vor fi cu aproximativ 2 luni mai devreme, posibil în decembrie. Așa ca nimeni să nu reușească să se pregătească de aceste alegeri”, a precizat el.

Totodată, Renato Usatîi a menționat că toți au văzut rezultatele PN și potențialul partidului. „Toți înțeleg că noi vom lua un procentaj decent în Parlament. Ce nu s-ar întâmpla, voi face tot posibilul, ca lucrurile în Moldova să fie mai bune. Avem o posibilitate unică, indiferent de opțiunile politice, indiferent de limba pe care o vorbim, naționalitatea, noi putem să ne unim și ceva să facem. Dacă nu vor fi luate diferite măsuri în timpul apropiat, din Moldova nimic nu va rămâne”, a mai spus Usatîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților