[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un liceu privat apare în Capitală. Taxele încep de la 4 000 euro pe an
24 Februarie

Un nou Liceu va fi deschis în Capitală. Este vorba de Liceul „Da Vinci”, unde au început preînscrierile din 19 februarie, curent, transmite CURENTUL.

Noul Liceu își dorește să ofere o altă viziune asupra educației.

„Acest proiect vine cu o viziune de gândire „outside the box”. Este foarte diferit de ceea ce ne-am obișnuit să vedem în școlile noastre. Totul, de la uniformă, design interior, arhitectură până la organizarea lecțiilor va surprinde pe fiecare vizitator”, se menționează pe pagina oficială a Liceului.

Liceul este prezentat ca o afacere de familie, care aparține soților Efrosinia și Valeriu Guzun, pasionați de educație.

„Suntem o familie mare și dragostea noastră pentru copii ne-a îndrumat să deschidem o grădiniță în care copilul să se simtă fericit și să învețe să devină membru al comunității globale. De atunci, aveam un singur vis – să mărim comunitatea noastră și să oferim continuitate educației din grădiniță. Așa s-a născut proiectul „Da Vinci””, menționează soții.

Totodată, școala oferă mai multe oportunități.

„Aceasta va fi o școală fără teme pentru acasă, cu o diversitate de activități extracurriculare unde fiecare elev poate să-și manifeste talentul sau să-și regăsească interesele proprii. Credem că relația elev – pedagog este foarte importantă în obținerea succeselor academice, iată de ce școala va investi foarte mult în formarea și dezvoltarea profesională a cadrelor didactice. Credem, de asemenea, că elevii au nevoie de un program care să dea mai multă importanță inteligenței emoționale și cunoașterii de sine. Echipa va avea formări speciale cu instructori din învățământul scandinav.

Liceul ”Da Vinci” va oferi:

– studierea într-un mediu academic cu tehnologii performante

– studierea limbilor engleză şi germană

– activități extrașcolare diverse

– cantină proprie

– servicii de asistență individuală (Help-Desk, medicală, psihologică, de incluziune)

– securitate și monitorizare.

– program de lucru 8.00-18.00”.

Taxele de școlarizare sunt 4 000 euro/an pentru clasele primare și 4800 euro/an – clasele gimnaziale și liceale.

Începem preînscrierile pentru clasele I-XI din 19 februarie. Biroul va fi deschis în incinta școlii pentru a vă oferi orice informație despre liceul „Da Vinci”.

1

2

3

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților