[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un incendiu a izbucnit într-un apartament din Ialoveni
7 Decembrie

În această noapte, pompierii IGSU au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un bloc locativ cu 2 nivele pe strada Prieteniei 8 din orașul Ialoveni, transmite CURENTUL.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:05. Potrivit informațiilor înregistrate, un apartament de la primul etaj a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au intervenit 2 echipe de pompieri, care ajunși au stabilit că arderea s-a produs în bucătăria apartamentului, iar în apartamentele vecine de la etajul 2 au rămas blocate mai multe persoane, care riscau să se intoxice cu produsele de ardere.

În cel mai scurt timp, cu ajutorul scării culisabile, salvatorii au reușit evacuarea a celor 6 persoane blocate, inclusiv doi minori în vârstă de 10 și 15 ani. Datorită intervenției operative a pompierilor, aceștia nu au avut de suferit. Arderea a fost localizată către ora 02:25, iar incendiul a fost lichidat complet la ora 02:44.

Conform IGSU, în urma incendiului victime nu au fost raportate, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din bucătăria apartamentului cu suprafața de 10 m2 și parțial antreul apartamentului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților