[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un hoț a fost prins de patrupedul poliției de frontieră Fox
26 Decembrie

Câinele de serviciu, pe nume FOX, este unul dintre cei mai importanţi membri ai echipei Sectorului Poliției de Frontieră Costești. Grație capacităților acestuia s-a reușit prinderea unui „hoț”, transmite CURENTUL.

Ieri, 25 decembrie a.c., în jurul orei 11:30, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Costești a parvenit o solicitare din partea Inspectoratului de Poliție Râșcani cu privire la acordarea ajutorului în căutarea şi depistarea persoanelor care ar fi sustras bunuri din gospodăria unui locuitor al or. Costești.

În misiune au fost delegați inspectorul-chinolog Guzun Eugeniu și colegul său patruped FOX. Echipa s-a deplasat la fața locului, unde au pornit toate acțiunile de căutare a făptașului. La scurt timp, FOX a luat urma suspectului și a condus ofițerii până la domiciliul acestuia. S-a constatat că persoana suspectă de sustragerea bunurilor nu este la prima abatere de la lege, fiind în vizorul Poliției și pentru alte fapte ilegale.

Patrupedul Poliției de Frontieră FOX de doi ani își îndeplinește cu brio misiunile în securitatea frontierei de stat, având la activ multe descoperiri și infractori prinși.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților