[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un grup de primari și consilieri pleacă din PD și PSRM și aderă la Partidul „Șor”
14 Mai

Partidul „Șor” anunță că nouă aleși locali din raioanele Sângerei și Soroca, printre care și un primar, au anunțat că părăsesc PD și PSRM și aderă la Partidul Politic „ȘOR”, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, primarul de Dumbrăvița, raionul Sângerei, alături de trei consilieri, a anunțat despre ieșirea din PDM, invocând că această formațiune nu mai este în stare să realizeze programul său electoral.

De asemenea, trei consilieri locali din Holoșnița, raionul Soroca, susțin într-o declarație că PSRM este debusolat, nu mai are viziune, program și sprijin pentru membrii echipei și cetățeni. Aleșii locali acuză că actuala conducere a PSRM nu mai luptă pentru realizarea promisiunilor făcute, iar interesele ei nu mai coincid cu aspirațiile cetățenilor țării.

În același timp, aleșii locali din Holoșnița declară că cetățenii așteaptă de la cei pe care i-au ales acțiuni concrete, care să le facă viața mai ușoară.

Și doi consilieri locali PSRM din Dărcăuți, raionul Soroca, au invocat în declarațiile lor motive similare care i-au determinat să părăsească formațiunea politică și să adere la Partidul Politic „ȘOR”.

Amintim că de la începutul săptămânii mai mulți primari și consilieri locali au anunțat că părăsesc PDM și aderă la Partidul „ȘOR”. Săptămâna trecută, din PD au plecat patru deputați, doi dintre care, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, au aderat la Partidul Politic „ȘOR”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților