[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un grup de persoane care tulburau ordinea publică pe o stradă din Capitală – reținuți de polițiști
19 Noiembrie

Angajaţii Batalionului de patrulare şi reacţionare operativă a Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău, antrenaţi la menţinerea ordinii publice şi combaterea criminalităţii, au recepţionat o chemare, pe strada Armenească, un grup de persoane în stare de ebrietate alcoolică tulbură ordinea publică şi fac gălăgie, transmite CURENTUL.

La faţa locului la solicitarea angajaţilor de poliţie de a înceta acţiunile ilegale, ultimii nu au reacționat, nesubordonându-se cerințelor colaboratorilor de poliție.

Astfel, poliţiştii BPRO a DP mun. Chişinău, cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger” şi DTC a MAI, au reţinut indivizii care aveau un comportament neadecvat şi tulburau ordinea publică pe timp de noapte, fiind conduşi la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Centru, pentru stabilirea circumstanţelor. În cadrul documentării forţele de ordine au stabilit identitatea indivizilor care s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 30 ani şi 45 ani.

Indivizii au fost documentaţi prin prisma art. 354 şi 336 Codul Contravenţional „Huliganism nu prea grav” şi „Nesubordonarea cu rea-voinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept ”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților