[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un grup de copii de la o grădiniță din Orhei a vizitat fabrica de cablaje auto SEBN MD
10 Octombrie

Un grup de copii de la IP Grădinița nr.12 „Curcubeu” a vizitat Fabrica de cablaje auto din Orhei – SE Bordnetze SRL, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, copiii au fost familiarizați cu activitatea companiei prin jocuri distractive și diverse probe cu care se întâlnesc angajații din cadrul SEBN în primele zile de angajare.

„Cei mici s-au distrat la probele de „îndemânare”, „bandajare” și „5 m”. În aceeași ordine de idei, cu un deosebit entuziasm, copiii s-au jucat cu „Ghemulețul vizionar” și s-au expus ce își doresc să devină și cine se văd în lumea mare. La final, copiilor li s-au înmânat cadouri promoţionale și dulciuri”, se spune în comunicat.

„Uşile noastre sunt deschise pentru toţi acei care doresc să se familiarizeze cu activitatea fabricii. Dar atunci când în vizită vin copii, e o plăcere deosebită. Ei sunt generaţia viitorului şi e bine să cunoască de pe acum despre procesele importante ce au loc în jurul lor, inclusiv despre activitatea din industria auto”, a declarat Igor Corman, Administratorul SE Bordnetze SRL.

Notă: SE Bordnetze SRL este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, subzona Orhei. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, care este un producător global în domeniul industriei automotive, cu 40 de mii de angajați din 14 țări.

Cristina Pendea

12 13 14 15 16 17 111

Inapoi la arhiva noutaților