[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un fost ministru își anunță candidatura la alegeri. Va candida independent
24 August

Vitalie Vrabie,  fost ministru al administrației publice locale (2006-2007), fost ministru al Apărării (2007-2009), fost șef la Vamă (2016-2019), a decis să candideze independent la funcția de primar al municipiului Ungheni în cadrul alegerilor locale din 5 noiembrie curent, informează CURENTUL.

„Este o decizie pe care am luat-o și din legătură sentimentală cu acest oraș, în care m-am confruntat cu cele mai grele provocări la începutul carierei mele și unde am învățat să-mi asum cele mai responsabile decizii. Și, în al doilea rând, ghidat fiind de marea dorința de a face bine Oamenilor și ca dragul nostru oraș sa se dezvolte și sa prospere mai mult.

Sunt sigur ca pe parcursul mandatului meu de Primar pot face un transfer de experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor și să fiu un bun manager al intereselor Oamenilor”, a declarat el.

Fostul ministru a mai spus că se angajează să fie aproape și preocupat de bunăstarea oamenilor, să-i asculte și să ia decizii administrative corecte.

„Mai vreau, de asemenea, sa valorificam cu toții avantajele economice din așezarea geografică a localității noastre, astfel să o dezvoltăm si mai mult prin parteneriate, investiții în economia orașului,proiecte cu fonduri europene care vor fi atrase către aceasta zona”, a spus Vitalie Vrabie.

Precizăm că, Vitalie Vrabie este originar din Costuleni, Ungheni. 

Inapoi la arhiva noutaților