[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un fost fotbalist și-a deschis propria Academie! Totul a pornit de la o mare pasiune
14 Mai

Fostul fotbalist moldovean, Radu Rebeja, actual secretar de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, domeniul tineret și sport, și-a înființat propria Academie de Fotbal care îi poartă numele, transmite CURENTUL.

Academia oferă tinerilor fotbaliști șanse egale de a intra în lumea prestigioasă a acestui tip de sport, beneficiind de know-how-ul antrenorilor de top. De asemenea, oferă o metodologie unică de formare personalizată, ajustată la profilul fiecărui copil (în dependență de vârstă, nivel de pregătire etc.).

„Fotbalul mereu a ocupat (și încă ocupă) un capitol aparte în viața mea. El a fost (și este) pentru mine un mod de viață, o pasiune, o activitate, o provocare și în general un proces complex prin care m-am format ca personalitate și prin intermediul căruia am descoperit și dezvoltat anumite abilități. Toate aceste lucruri mi-au oferit dintotdeauna suficientă inspirație să lucrez în direcția unui scop enorm – să pot oferi, într-o bună zi, șanse egale și condiții corespunzătoare tuturor copiilor din țară de a practica fotbalul de clasă aici la noi acasă, în Moldova”, menționează Radu Rebeja.

Academia de Fotbal Radu Rebeja are cel mai bun program de fotbal pentru copii și tineri, în pregătirea acestora.

„Noi credem în valorile educaționale, morale și sociale ale sportului. Noi știm că sportul poate avea o influență pozitivă în viața copiilor. Noi suntem siguri că sportul poate contribui la construirea unei societăți mai bune și mai prietenoase”, menționează administrația.

„Această Academie răspunde necesității de îmbunătățire a condițiilor de educație și instruire, pregătirea fizică fiind parte din programul de învățământ. Ea are drept scop să descopere cât mai multe tinere talente, să ofere practici diferite și unice, combinând dezvoltarea jucătorilor atât pe teren, cât și în afara lui, educându-i prin experiențe care le vor fi utile în procesul său de maturizare, oferindu-le abilități care pot fi folosite pe tot parcursul vieții”, menționează fostul fotbalist.

Cristina Pendea

radu-card

Inapoi la arhiva noutaților