[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un ex-viceministru a devenit mâna dreaptă a Bașcanului Irina Vlah! Cine este și cu ce se va ocupa
17 Septembrie

Fostul secretar de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, în domeniul construcției și infrastructurii drumurilor, Anatol Usatîi, a fost numit, recent, adjunctul Bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, în domeniul dezvoltării infrastructurii, transmite CURENTUL.

În cadrul prezentării noului membru cu funcționarii din Comitetul executiv al Bașcanului, Irina Vlah a menționat profesionalismul și experiența bogată al noului adjunct.

„Anatolii Andreevici știe foarte bine realitățile noastre. A participat nemijlocit la crearea Agenției regionale de dezvoltare a Găgăuziei. Știe cum să reabiliteze infrastructura drumurilor din regiunea noastră”, a spus Irina Vlah.

Menționăm că Anatol Usatîi a fost vice-ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, ulterior Secretar de Stat în Ministerul Economiei și Infrastructurii reorganizat.

Anatol Usatîi a fost implicat în mai multe proiecte ce țin de administrarea drumurilor precum: IP Fondul Provocările Mileniului Moldova, Unitatea de Implementare a proiectului „Druminvest”, precum și a activat în cadrul ÎS „Administrația de Stat a Drumurilor.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților