[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un ex-deputat candidează pentru Primăria Nisporeni
3 Octombrie

Vasile Bîtcă, ex-deputat, ex-ministru al Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, a decis să se implice în alegerile locale generale, informează CURENTUL.

Politicianul a depus actele pentru a se înscrie în cursa electorală pentru Primăria Nisporeni.

„Pe tot parcursul carierei mele profesionale, orașul Nisporeni și implicit tot raionul au fost o prioritate pentru mine. Alături de o echipă de profesioniști am reușit să aducem și să realizăm zeci de proiecte, schimbând calitativ starea lucrurilor, dar și punând orașul nostru pe harta investițiilor.

Avem multe realizate, multe în proces de realizare, dar și mai multe proiecte ce avem de realizat. Iată de ce, am decis să depun actele necesare pentru înregistrarea candidaturii mele la funcția de primar al orașului Nisporeni”, a declarat fostul deputat.

Vasile Bîtcă a spus că decizia dată vine din dorința sinceră de a continua proiectele frumoase începute și de a face orașul de baștină un loc și mai bun pentru toți locuitorii săi.

E de menționat că, între anii 2007-2011 Vasile Bîtca a fost viceprimar al orașului Nisporeni, iar din 2011 până în 2015 – președinte al raionului Nisporeni.

Inapoi la arhiva noutaților