[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un ex-deputat a scris o carte deosebită. Cât costă și unde poate fi găsită
22 August

Ex-deputata Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD), Angela Aramă, recent, a scos de sub tipar cartea pentru copii și maturi „Smaranda și cei șapte prieteni ai săi salvând lumea de Putinka”, transmite CURENTUL.

„A apărut!!!!!

Asemănarea personajelor cu persoane reale e absolut aleatorie! Am pus cartea pe pervaz să se răcească puțin, să fie tocmai bună de „consumat” la Bookfest Chișinău”, a scris Angela Aramă pe o rețea de socializare.

Cartea este o poveste antrenantă, cu multe aventuri și situații neprevăzute, scrisă cu dexteritate și umor, pe care o pot citi atât copiii, cât și maturii.

„Smaranda și cei șapte prieteni ai săi – piticul Ninocuntalabrius, hamsterii Cibi și Bici, atotputernicul Gotto, broscuța–regină Orsa și foarte abilul lilicuc, care, atunci când e necesar, se poate transforma într-o mie de lilicuci și invers – au o misiune importantă, să salveze planeta Terra (la început divizată în planetuțele Terr și Ra) de sufocare. Distrugerea planetei e în planul odiosului personaj Putinka, care a obținut, prin înșelăciune, pandantivul puterii.

Doar că planul său diabolic e dejucat de cei opt prieteni, care reușesc să treacă cu succes peste toate obstacolele și primejdiile ce apar în calea lor și să salveze lumea de pieire, aducând liniștea, bunăstarea și pacea”, este menționat pe pagina de facebook a Editurii ARC.

Potrivit site-ului editurii, cartea este la preț de 120 de lei și va fi expusă și în cadrul Bookfest Chișinău, desfășurat la Moldexpo.

Amintim că Angela Aramă a fost deputat în anii 2005-2009 din partea Partidului Creștin Democrat din Moldova. În 2015 a participat la fondarea Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”. De profesie este jurnalistă.

39296881_1843188175775261_282661238087876608_n

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților