[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un deputat se oferă să acorde ajutor locuitorilor unei circumscripții din țară, în contextul pandemiei
17 Martie

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, se oferă să acorde ajutor locuitorilor din circumscripția nr. 37, Ialoveni, Căușeni, Hâncești în contextul situației epidimiologice din țară, transmite CURENTUL.

Deputatul scrie pe o rețea de socializare că se oferă să ajute când cetățenii vor avea nevoie de sprijinul autorităților statului, dar aceștia nu sunt auziți sau dacă nu cunosc despre metodele de comunicare cu instituțile publice care lucrează în regim special.

„Odată cu instituirea unor restricții, unii cetățeni vor profita de acest lucru, vor face abuzuri, vor oferi servicii selective sau vor majora in mod ilegal prețurile la produse de primă necesitate. Va rog sa ma informați pentru a curma din start acest lucru. Telefon de contact 0 792 47 632. Va rog sa nu abuzati cu probleme care ar fi inventate sau fără importantă la acest moment”, scrie Petru Frunze.

De asemenea, deputatul menționează că în cazul în care agenții economici vor sista activitatea magazinelor alimentare, vor fi încurajați să activeze.

„Vom cere ca instituțile statului să aprovizioneze cetățenii cu strictul necesar, dar trebuie să fim informați din timp. Magazinele și farmaciile vor activa, deci nu este motiv de îmbulzeală și a pune sănătatea în pericol.

Va îndemn să stați în casă, să raportați cazurile suspecte la numărul de urgență 112, să ajutați lucrătorii medicali, să respectați deciziile autorităților și să nu faceți panică în societate deoarece dacă acționăm în mod solidar vom trece cu bine peste această perioadă critică”, scrie Petru Frunze.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților