[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un deputat își retrage semnătura de pe proiectul de lege privind liberalizarea capitalului și stimularea fiscală
28 Februarie

Deputatul liberal Roman Boțan a anunțat, acum câteva minute, că își retrage semnătura de pe proiectul de lege privind liberalizarea capitalului și stimularea fiscală. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, informează CURENTUL.

Roman Boțan a menționat că, în ședința Parlamentului din 23.12.2016, a atenționat, de la microfonul Legislativului, despre necesitatea examinării atente a raportului de expertiză anticorupție asupra proiectului de lege privind liberalizarea capitalului și stimularea fiscală, care la acea dată nu fusese prezentat de CNA.

„Raportul (nr.ELO17/3862) a fost semnat și remis legislativului la data de 12.01.2017. În urma examinării atente a obiecțiilor și concluziilor din raportul menționat, constat inoportunitatea promovării proiectului. Acesta urmează să fie retras!”, a conchis Boțan.

CURENTUL amintește: Proiectul legii privind liberalizarea capitalului și stimularea fiscală a fost înregistrat în Parlament la data de 1 decembrie 2016, iar semnatarii sunt Andrian Candu, Serghei Sîrbu, Roman Boțan, Corneliu Padnevici și Igor Vremea. Proiectul a fost adoptat în prima lectură.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților