[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un deputat îndeamnă transportatorii să vină cu propuneri pentru modificarea Codului Transportatorilor
20 Iunie

Deputatul Blocului ACUM, Petru Frunze, face o adresare către toți transportatorii de călători și mărfuri, afectați de monopolul din domeniul transporturilor, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Petru Frunze îndeamnă transportatorii să vină cu propuneri pentru modificarea Codului Transportatorilor.

„În acest moment lucrez la modificarea Codului Transportatorilor, îmi doresc mult schimbarea radicală, prea multe probleme. Este necesar să oferim posibilitate tuturor să activeze dar și să investească în acest domeniu. Acum este necesar să veniți cu propuneri concrete privind modificarea legislației, scrieți în privat. Ulterior, va voi invita la dezbateri privind modificarea Codului Transportatorilor.

Am o idee ca periodic să scoatem toate cursele de pasageri la concurs public, pentru a moderniza transportul de pasageri și a elimina monopolul din domeniu”, scrie Petru Frunze.

De asemenea, el a dat asigurări că directorul ANTA și secretarul de stat în domeniul transportului al MEI vor fi demiși.

„După ce am cerut demisia directorului ANTA și a Secretarului de Stat, Bucataru Sergiu, am primit zeci de mesaje privind abuzurile din acest domeniu. Ei nu vor mai fi în funcții”, scrie Petru Frunze.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților