[ X ]
[ X ]
[ X ]
Un dansator din Moldova cucerește SUA. În 3 ani pe continentul american a obținut 10 trofee
23 Septembrie

Ștefan Ilieș, tânărul care deja de aproximativ 20 de ani dansează, are acasă, în Republica Moldova, peste 40 de trofee, iar în Statele Unite ale Americii, pe parcursul a trei ani de activitate, a câștigat deja 10, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, Ștefan Ilieș ne-a povestit cum a câștigat aceste trofee.

„Momentan în activitatea mea de aproape 3 ani am obținut peste 10 trofee în America, iar acasă, în Moldova, am peste 40. Pentru viitor am în plan să câștig împreună cu studenții mei Campionatele Naționale și Mondiale și, eventual, să mergem să câștigăm Blackpool. Unele din ele le-am câștigat împreună cu partenera mea, Anastasia Kuzieva, care este din Herson, Ucraina. Anul acesta împlinim un an de când dansăm împreună și de când am câștigat toate concursurile la care am participat”, spune el.

Totodată, Ștefan Ilieș ne-a relatat că a primit trofee și premii în calitate de profesor de dans, iar unele în calitate de dansator în echipă.

„Trofeele pe care le-am câștigat sunt de două categorii: ca profesor de dans: – cele mai multe ore predate în Florida în cel de-al doilea trimestru în anul 2015 – cele mai multe ore predate în Florida în primul, al 2 și al treilea trimestru pe anul 2016 – cei mai mulți noi studenți în Florida pe cel de-al treilea trimestru în 2016 – cele mai multe ore predate în Florida pentru primele 2 trimestre ale anului 2017 – locul 5 pentru tot anul 2016 în cadrul Fred Astaire Florida. Ca dansator: – campion național al Fred Astaire 2016 – campion mondial Fred Astaire 2017. Aici nu am enumerat numeroasele concursuri câștigate de către elevii mei la concursurile Naționale, Mondiale și Zonale”, a specificat dansatorul.

03

02

01

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților